Flip book element

Палитра червила “Technic – Bare Faced”

14.90лв. 12.90лв.

Палитра червила “Technic – Bare Faced” съдържа 6 неустоими и наситени цветове, подходящи както за светла, така и за по-тъмна кожа. Цветовете са с матиращ и дълготраен ефект!

Разработено в Англия

Още

Основа за грим “Technic Anti Blemish”

19.90лв.

Основа за грим, подходяща за чувствителна кожа. Специалната формула на “Technic Anti Blemish” изглажда кожата и помага в борбата с пъпките. Съставът й е обогатен с Витамин Е и Алое Вера.

Още

Основа за грим “Technic Combat Redness Correcting”

19.90лв.

Основа за грим, подходяща за чувствителна кожа. Специалната формула на “Technic Colour Fix Combat Redness Correcting Primer” изглажда кожата и елиминира зачервяванията по лицето. Съставът й е обогатен с Витамин Е и Алое Вера.

Тегло: 35ml
Разработено в Англия.

Още

Палитра червила “Technic – Show me the honey”

14.90лв. 12.90лв.

Палитра червила “Technic – Show me the honey” съдържа 6 неустоими и наситени цветове, подходящи както за светла, така и за по-тъмна кожа. Цветовете са с матиращ и дълготраен ефект!

Разработено в Англия

Още

Очна линия “Technic Liquid Liner”

13.90лв.

Очна линия “Technic Liquid Liner”  е лесен и практичен за употреба писец, с който всеки, с лекота може да постигне красива и секси очна линия. Очната линия, нанесена върху очите Ви, изсъхва бързо, водоустойчива е, което я прави много подходяща за лятото! Новата очна линия с тънак писец създава супер устойчив и
дълготраен грим (до 10 часа без избледняване на цвета).

Произход: Англия

Още

Палитра със сенки “Revolution Eyeshadow Palette – Mermaids forever”

39.90лв.

Палитра със сенки “Revolution Eyeshadow Palette – Mermaids forever” е палитра със сенки, която съдържа 32 цвята. В палитрата се намират всички необходими цветове за създаване на естествена, но в същото време професионална визия! Цветовете са комбинация от матови и перленi в топла и студена гама.

Произход: Англия

Още

Сенки за оформяне на вежди “Тechnic Brow Pow”

12.90лв. 10.90лв.

Сенки за оформяне на вежди “Тechnic Brow Pow” във формата на маркер. За перфектни резултати, след нанасянето на сенките, използвайте гребена за разнасяне!
При поръчка, моля отбелецете цвета, който желаете!

Произход: Англия

Код: Няма Категории: , ,
Още

Коригираща пудра “Technic Correcting Setting”

14.90лв.

Коригираща пудра на прах, която премахва видимо тъмните кръгове под очите. Със силата на коректор “Technic Correcting Setting Powder” елиминира тъмните петна на лицето и придава равномерен тен!

Тегло: 20g
Произход: Англия

Още

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.