Flip book element

Палитра за контуриране с пудри DARK “Technic Colour Fix 2”

15.90лв.

Палитра за контуриране с пудри DARK “Technic Colour Fix 2”

“Technic Colour Fix” са луксозни многоцветни палитри, които за много кратко време привличат вниманието на жените по цял свят! Цветните палитри на “Technic Colour Fix” се отличават с изключително висококачествена пигметнация, перфектно прилепване към кожата, дълготрайни са и не се размазват.

С декоративна козметика Technic Cosmetics можете да постигнете един наистина професионален грим! Дали под светлините на прожекторите или в ежедневието – Вие ще контурирате перфектно лицето си като му придадете естествен вид, без отежняване или натрупване!
Освен отделните палитри, марка Technic  предлага и червила, спирали, пудри и още много декоративна козметика. Луксозната марка Technic Cosmetics се използва и от редица професионални гримьори! Поглезете се с истинско качество и перфектен грим с уникалните палитри за контуриране на Technic Cosmetics
Тегло: 8 х 3.5g
Произход: Англия

Прочети още

Комплект от 10бр. “Мини Кабуки четки”

24.90лв.

Дължина на четките: 12 – 14,5см

Комплектът съдържа:
1. Четка за нанасяне на основа за грим
2. Четка за нанасяне на фон дьо тен
3. Четки за разнасяне на кремообразни контури / контуриране на лице
4. Четка за нанасяне на пудра
5. Четка за нанасяне на руж / кремообразен руж
6. Четка за нанасяне на сенки
7. Четка за нанасяне на коректор
8. Четка за нанасяне на контурите по лицето
9. Четка за преливане на сенки
10. Четка за хайлайтер/ блясък

Прочети още

Палитра “Technic Colour Masterclass”

69.90лв. 59.90лв.

Комбинирана палитра “Technic Colour Masterclass” съдържа 120 цвята сенки и 60 цвята гланц и червило за устни. Цветовете са комбинации от наситени перлени и матови нюанси.

Разработено в Англия

Размери: 30x16cm

Прочети още

SUPERGLOSS by KIKO MILANO

12.90лв.

SUPERGLOSS by KIKO MILANO е овлажняващ гланц за устни с нелепкава текстура. Дълготраен и красив перлен нюанс за Вашите устни!

Тегло: 6ml
Произход: Италия

Прочети още

Палитра с кремообразни контури DARK “Technic Colour Fix”

15.90лв.

Палитра с кремообразни контури “Technic Colour Fix”

“Technic Colour Fix” са луксозни многоцветни палитри, които за много кратко време привличат вниманието на жените по цял свят! Цветните палитри на “Technic Colour Fix” се отличават с изключително висококачествена пигметнация, перфектно прилепване към кожата, дълготрайни са и не се размазват. С декоративна козметика Technic Cosmetics можете да постигнете един наистина професионален грим! Дали под светлините на прожекторите или в ежедневието – Вие ще контурирате перфектно лицето си като му придадете естествен вид, без отежняване или натрупване!

Освен отделните палитри, марка Technic  предлага и червила, спирали, пудри и още много декоративна козметика. Луксозна марка Technic Cosmetics се използва и от редица професионални гримьори! Поглезете се с истинско качество и перфектен грим с уникалните палитри за контуриране на Technic Cosmetics

Тегло: 8 х 3.5g
Произход: Англия

Прочети още

Палитра червила “Technic – Scarlet Fever”

14.90лв. 12.90лв.

Палитра с червила “Technic – Scarlet Fever” съдържа 6 неустоими и наситени цветове, подходящи както за светла, така и за по-тъмна кожа. Цветовете са с матиращ и дълготраен ефект!

Разработено в Англия

Прочети още

Компактен коректор “Technic” с гъба

13.90лв. 10.90лв.

Компактен коректор “Technic” с гъба за лесно разнасяне с потупващи движения. Коректорът е със средна към висока покривност и е подходящ за всякакви несъвършенства по лицето.

Разработено в Англия

Прочети още

Сенки “Sultry – Mulberry” by Technic

9.90лв.

Палитра сенки “Sultry – Mulberry” by Technic е съчетание от красиви и топли и студени нюанси, които са изключително подходящи за лек, вечерен грим, който подчертава по красив и естествен начин, очите!

Разработено в Англия 

Прочети още

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.