Контакти:

ГРИМОВЕТЕ КОМ ЕООД

+359 888 880 995

За нас:

“Гримовете” ООД е българска компания, която се занимава с внос и дистрибуция на професионална козметика и аксесоари за грим от Западна Европа. “ГРИМОВЕТЕ” ООД е собственик на популярната фейсбук страница “Всичко за професионалния грим”, която само за няколко месеца събра над 80 хиляди харесвания. Десетки доволни наши клиенти оставиха изключително позитивни отзиви за нашите продукти и обслужването ни.

Най-важното за нашия млад и отговорен екип е да спечели доверието на нашите клиенти. Затова от нас може да очаквате единствено професионално и изключително коректно обслужване. Ние сме тук, за да ви помогнем и да решим всеки проблем заедно. Крайната ни цел е качественото обслужване, а не бързата печалба! Не се колебайте да се свържете с нас!

Когато говорим за грим, ние вярваме, че се впускаме в магията и изразяването на нашата собствена уникалност. Но какво прави гримът толкова специален? Защо висококачествената декоративна козметика е толкова необходима? Първо и най-важно, тя ни позволява да изразим себе си по най-добрия начин. Тя подчертава нашата красота, без да променя това, което ни прави уникални. Нищо не е по-важно от запазването на естествената ни красота. Гримът трябва да подчертава уникалността ни, без излишни трансформации. Той ни позволява да изразим себе си и да се чувстваме уверени в собствената си кожа.

 

Информация за нас:
“ГРИМОВЕТЕ” ООД
София 1324, Люлин 650
МОЛ.: Петя Теодосиева
ЕИК: 204798220
IBAN: BG67UNCR70001525348502 BIC: UNCRBGSF