Можете да откажете нашите продукти, без да дължите неустойки, ако уведомите екипа на www.grimovete.bg преди момента на изпращането на стоката. Отказът от дадена поръчка се счита за валиден, ако сте уведомили нашият екип писмено по e-mail (на адрес sales@grimovete.com) и чрез телефонно обаждане (на телефон +359 888 880 995) за своето решение.

Ако желаете да върнете закупени от нас продукти, можете да го направите в 14-дневен срок от датата на покупката. Ще получите обратно цялата сума за направената от Вас поръчка в 14-дневен срок, считан от датата на уведомлението Ви за анулирането на поръчката.

Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са били използвани. Разпечатването и ползването на закупените от нас продукти се счита за нарушена цялост на опаковката. Ако задължителните условия не са изпълнени, нашият онлайн магазин има правото да Ви откаже рекламацията.

Стоката може да бъде върната обратно в нашия онлайн магазин www.grimovete.bg чрез куриер, след предварителна уговорка с наш служител. Транспортните разходи са за Ваша сметка и не се възстановяват. Можете да използвате същия канален ред, за да замените закупените от нашият електронен магазин продукти с други. И в този случай транспортните и банковите комисионни са за Ваша сметка.

Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни след датата на заявяването ѝ. Преди да изпратите рекламацията, моля свържете се с нас за повече информация на телефон +359 888 880 995. Рекламацията се изпраща до посочен от нашият екип офис на „Еконт“.

При връщането на закупени от нашия сайт продукти е нужно да опишете причината за рекламацията, да приложите копие от фактурата или разписката за пощенски паричен превод, издадена от куриера, за закупената стока и информация за Вас. Важно е да посочете и номера на банковата сметка, по която желаете да Ви бъде възстановена сумата за върнатите продукти, в случай, че Вашата рекламация бъде призната. Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително имейл и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.

Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще изискват от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.

Разписката за приет пощенски паричен превод (ППП), която ще ви бъде издадена от куриерите, замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.