Добре дошли в онлайн магазин Grimovete.com!

Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между електронния магазин „Всичко за професионалния грим” (наричан по-долу www.grimovete.com) като продавач от една страна и потребителите на интернет страницата и услугите, намиращи се на домейна www.grimovete.com (наричан по-долу сайт), като купувач от друга страна.

Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на www.grimovete.com (с изключение на линка към настоящите „Общи условия“) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези „Общи условия“.

За всички неуредени от този текст казуси нашите потребители и клиенти следва да считат за валидни нашите Условия за ползване, които са публикувани на адрес https://www.grimovete.com/terms-of-use/. При дублиращите се казуси – за валидни се считат тези, описани в настоящия текст.

Интернет страницата www.grimovete.com е част от „ГРИМОВЕТЕ  ООД” – дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК: 204798220

Информация за нашата компания:
„ГРИМОВЕТЕ“ ООД
София 1324, Люлин 650
МОЛ.: Петя Теодосиева
ЕИК: 204798220
IBAN:BG67UNCR70001525348502 BIC: UNCRBGSF

Регистрация:

Може да поръчате от нашия сайт www.grimovete.com като „гост“ или като регистриран потребител.

За да бъде успешна Вашата регистрация е нужно да изпълните следните стъпки. В менюто за регистрация трябва да въведете Вашите имена, името на Вашата фирма (ако желаете фактура) валиден e-mail адрес, телефонен номер, адрес (Вашият личен адрес или адрес на офис на куриерска фирма „Еконт“, в зависимост от това къде искате да получите пратката си). След успешната регистрация Вашите данни ще бъдат съхранени в нашата база данни. Ще може да използвате вече създадения потребител и при следващи Ваши покупки. Ако желаете, по всяко време ще можете да правите промени по информацията, свързана с личните Ви данни или адресите за доставка. При поръчки – в полето „Допълнителна информация“ можете да посочите и Ваш представител, който да получи поръчката Ви. След натискането на бутона „Поръчка“ Вие потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите „Общи условия“.

Поверителност на данните:
Предоставените от клиентите лични данни на www.grimovete.com (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използувани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас, спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Нашият сайт www.grimovete.com се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използува за различни от горепосочените цели.

Поръчки:
Можете да правите поръчки и да пазарувате от нашия сайт www.grimovete.com всеки ден, по всяко време на денонощието. Всички поръчки ще бъдат обработени в рамките на 24 часа. След като направите поръчка през нашия онлайн магазин www.grimovete.com, ще получите e-mail с потвърждение за покупката. Наш служител ще се свърже с Вас допълнително, за да потвърдите поръчката. Всички сделки между www.grimovete.com и потребителите в сайта се разглеждат като договор за продажба от разстояние съгласно разпоредбите на ЗЗП.

Всеки потребител имат право да се откаже (анулира) поръчката, без да дължи неустойки, ако уведоми екипът на www.grimovete.com преди момента на изпращането на стоката. Отказът от дадена поръчка се счита за валиден, ако потребителят уведоми едновременно писмено по e-mail (на адрес sales@grimovete.com) и чрез телефонно обаждане (на телефон +359 888 880 995) за своето решение.

Всички потребители трябва да имат предвид, че продуктите, закупени на сайта www.grimovete.com, не са предназначени за последваща продажба. Всички наши продукти са нови от официални вносители и производители.

Цена на поръчката:
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил, плюс цената за доставка и евентуално цената за застраховка на пратката. Всички цени са с включено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Цените са посочени в левове. Към всяка поръчка може да бъде изпратена и фактура.

Забавяне или невъзможност за изпълнение на поръчка:
В редки случаи нашият онлайн магазин www.grimovete.com може да изпита затруднение или невъзможност да изпълни Вашата поръчка. Възможните причини за това могат да са: изчерпване на един или няколко продукти, част от Вашата поръчка; грешни лични данни или адрес за доставка; грешен телефон или e-mail адрес; непреведена сума, когато поръчката се заплаща по банков път.

Начини на плащане:
Нашият онлайн магазин се грижи за Вашето максимално удобство и предлага различни варианти за заплащане на поръчаните от Вас продукти. Може да платите за направената поръчка чрез: пощенски паричен превод или наложен платеж (при доставка чрез куриер), при който купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаването на поръчаните продукти; банков превод по нашата сметка (поръчката се обработва и изпраща едва след като получим дължимата сума за Вашата покупка, а при получаването на стоката не дължите никакво заплащане на куриера).

Доставка:
Нашият онлайн магазин www.grimovete.com извършва доставки на продукти само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни чрез куриерски фирми „Еконт“ и „Спиди“. В редки случай, по независещи от нашият онлайн магазин обстоятелства, този срок може да бъде удължен. Всички пратки се изпращат с опция „Преглед“. Цените за доставка варират в зависимост от адреса, стойността, размера и теглото на поръчаните от Вас продукти. Всички наши клиенти ще бъдат информирани за окончателната цена на доставката преди поръчката им да бъде изпратена.

Разписката за приет пощенски паричен превод (ППП), която ще ви бъде издадена от куриерите, замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.

Отказ на поръчка и рекламации
Можете да откажете нашите продукти, без да дължите неустойки, ако уведомите екипа на www.grimovete.com преди момента на изпращането на стоката. Отказът от дадена поръчка се счита за валиден, ако сте уведомили нашият екип писмено по e-mail (на адрес sales@grimovete.com) и чрез телефонно обаждане (на телефон +359 888 880 995) за свото решение.

Ако желаете да върнете закупени от нас продукти, можете да го направите в 14-дневен срок от датата на покупката. Ще получите обратно цялата сума за направената от Вас поръчка в 14-дневен срок, считан от датата на уведомлението Ви за анулирането на поръчката. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са били използвани. Разпечатването и ползването на закупените от нас продукти се счита за нарушена цялост на опаковката. Ако задължителните условия не са изпълнени, нашият онлайн магазин има правото да Ви откаже рекламацията. Стоката може да бъде върната обратно в нашия онлайн магазин www.grimovete.com чрез куриер, след предварителна уговорка с наш служител. Транспортните разходи са за Ваша сметка и не се възстановяват. Можете да използвате същия канален ред, за да замените закупените от нашият електронен магазин продукти с други. И в този случай транспортните и банковите комисионни са за Ваша сметка.

Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни след датата на заявяването ѝ. Преди да изпратите рекламацията, моля свържете се с нас за повече информация на телефон +359 888 880 995. Рекламацията се изпраща до посочен от нашият екип офис на „Еконт“. При връщането на закупени от нашия сайт продукти е нужно да опишете причината за рекламацията, да приложите копие от фактурата или разписката за пощенски паричен превод, издаден от куриера, за закупената стока и информация за Вас. Важно е да посочете и номера на банковата сметка, по която желаете да Ви бъде възстановена сумата за върнатите продукти, в случай, че Вашата рекламация бъде призната. Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително имейл и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията. Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще изискват от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.

Гаранция:
Гаранцията започва да тече от датата получаване на стоката от потребителя. Продуктите имат 24-месечен гаранционен срок. Продавачът е отговорен за всички дефекти на продуктите при получаването на стоката или при появяването им по време на гаранционния период. Това не се отнася за дефекти, причинени от грубо или неправилно прилагане и употреба на продуктите.

Спорове и жалби:
За всякакви въпроси, неуредени в настоящите Общи условия и допълнителни запитвания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка.

Всички снимки, текст, графика, звук и други материали в нашия сайт са със запазени авторски права. Подбора, компилацията, обработката и представянето на всички материали и цялостния дизайн на сайта са защитени с авторски права от нас и са защитени от закона. Copyright 2019 www.grimovete.com ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.

Освен ако не е разрешено друго от тези Общи условия, те не могат да бъдат използвани без нашето предварително изрично писмено разрешение.

Настоящите Общите условия са неразделна част от Политиката за защита на личните данни и Условията за ползване на www.Grimovete.com. С приемането на Условията за ползване, Вие декларирате, че сте се запознали в детайли и с Условията за ползване и Политиката за защита на личните данни на www.Grimovete.com, че сте съгласни с тях и ги приемате.